Boneco Air-O-Swiss для здоров'я матері і дитини

Boneco Air-O-Swiss для здоров'я матері і дитини

Ще коли малюк в утробі матері майбутні батьки починають цікавитися всім, що так потрібно для здоров'я їх дитя. А як лише крихітка з'являється на світ, дотримуються всіх порад педіатрів. Режими сну і харчування, прогулянки на бадьорому повітрі, гімнастика для новонароджених - багато чому потрібно навчитися, щоб стати непоганими батьками. Ніщо не забули? Найважливішу роль в розвитку малюка грає мікроклімат кімнати, в якій він проживає. І на це зверне увагу будь-педіатр.

Що кажуть лікарі?

Про негативний вплив погодно-метеорологічних умов на організм малюка, систему його звикання і протягом різних хвороб говорять численні приклади порушень клінічних, функціональних і лабораторних показників гомеостазу. Бувалі педіатри-клініцисти чудово розуміють, що дітки раннього віку, особливо 1-го року життя, більш чутливі до зміни метеоумов. Обставин наданої події існує певна кількість. По-перше, внутрішньоутробно розвивається малюк оточений умовно незмінними згідно складу та чисельності навколоплідними водами, що представляють типову перешкоду (буфер) між ним і зовнішнім середовищем. Після народження немовля потрапляє в повністю інші «кліматичні» умови, ніби, безумовно, вважається найсильнішим стресом. Ще однією обставиною вважається завищена гідрофільність тканин. Малюк 1-го року життя охоплює на 10-15% води більше, ніж зрілий організм, але в тому числі і незначна втрата води в силу цілого ряду морфофункціональних і метаболічних особливостей дітей має можливість привести до значних порушень в різних органах і системах.

Найвища температура в поєднанні з сухим повітрям (вологість до 20%) грубо нарощують теплове навантаження на організм і викликає розряд порушень його функцій. Дослідженнями підтверджено, ніби знижена вологість володіє характеризуючим сенсом в текстурі несприятливих екологічних дій для дітей раннього віку. Цікавим прецедентом вважається те, ніби пік бронхолегеневої захворюваності припадає саме на нестерпний період зі зниженою вологістю. Вченими доведено позитивне значення створення раціонального мікроклімату в палатах для виходжування діток: найкраща температура 22-24 С при відносній вологості 55-60%.

Користь і шкода сучасних технологій для здоров'я дітей

Інноваційні технології в будівельній промисловості дали прогресивній людині ймовірність істотно зменшити вплив оточуючих несприятливих факторів. Апарат хороших склопакетів справді дозволяє знизити дію гулу і попадання пилу в житлові будівлі. Але якщо температуру ми в змозі видозмінювати, підвищуючи або знижуючи ємність батарей, то вологість, як правило, залишається безконтрольною і важко керованою. Зниження ж вологи нижче 40%, як було описано вище, має можливість сприяти розвитку цілого ряду непотрібних хвороб, особливо для діток грудного віку.

Пильні батьки намагаються, щоб їхні діти якомога більше часу проводили на свіжому повітрі, особливо в осінньо-зимовий період. Але знижена температура повітря, дощик і підвищена вологість на вулиці різко змінюється на умови «раціональної» зручності з рівнем вологи нижче фізичної норми (менше 40%). Організму малюка потрібно швидко адаптуватися, пристосуватися до новоспечених причин. Проте це щоденне «тренування» має можливість привести до виснаження запасів малюка, сприяти зміщенню в гіршу сторону здоров'я і, врешті-решт, розвитку хвороби. Адже створення  фізичного мікроклімату в житлі, що передбачає ніяк не тільки температуру, проте умовну вологість дозволяє зменшувати адаптаційні перевантаження для зростаючого організму. Додамо, ніби дуже посушливе повітря в приміщенні пересушує шкіру, тим самим знижуючи захисні властивості і творячи дискомфорт для малюка. При зниженій вологи в тому числі і у здорових діток вірогідні конфігурації добового режиму функції нирок і формування дисбактеріозу. Якщо ж у малюка вже є труднощі зі здоров'ям, то посушливе повітря тільки спровокує рецидиви, знизиться віддача зазвичай використовуваних методів лікування і послужить пусковим фактором для становлення у дітей хронічних хвороб.

Не складні рішення дивовижні результати

Щоб уникнути вищезгаданих проблем, в фірми PLASTON спроектували спеціальні прилади - зволожувачі повітря Boneco і Air-O-Swiss (AOS), які творять в приміщенні здорове повітря для самопочуття малюка. І 1-е, що порадять як продавці кліматичної техніки, так і ті, хто успішно використовують прилади для зміцнення здорових кліматичних умов в дитячій - напевно мийки повітря Air-O-Swiss 2055, Air-O-Swiss 2055D, Air-O-Swiss 1355N.

Зволоження й очищення повітря виповнюється у відсутності застосування змінних фільтрів. Їх роль виконує неповторна запатентована система пластмасових дисків з "стільникового" адсорбуючою поверхнею. Крутячись як млин, вони постійно омиваються водою з піддону. Проходячи між дисками, посушливе повітря харчується вологою і очищається від автоматичних забруднень. Завдяки пристосуванню підготовчої іонізації частинки пилу активніше притягуються до площини дисків і потім змиваються водою в піддон. Дезінфекція води в піддоні здійснюється за допомогою бактерицидної системи ISS (іонізуючий срібний стрижень). Неповторна бактерицидна система ISS знезаражує воду в піддоні, вбиваючи вище 650 різних видів мікробів. Все геніальне - просто, і напевно вираз в досконалою міркою дозволено віднести до «кухню-лабораторію повітря». Так як вихід і експлуатація даних пристроїв так елементарні, ніби ви зможете забути про технічні складнощі, і повністю присвятити себе навчанню дітей. А особливий контейнер для ароматичних масел дозволить заповнити кімнату вашим обожнюваним запахом (Air-O-Swiss 2055 Air-O-Swiss 2055D). За допомогою електричного гігростата пристрій самостійно підтримує цей рівень вологи.

Але вибір «кліматичної няні» для дитячої не обмежується лише «мийками повітря». У переліку рекомндованих пристроїв ніяк не менш ефективні і класичні прилади. Видатними технічними характеристиками володіють наступні моделі зволожувачів, зроблені всі тим же серйозним виробником - фірмою Plaston. Air-O-Swiss E2441, Air-O-Swiss 2251, Air-O-Swiss 2241 діють за принципом природного, саморегульованого випаровування. Безперечною зіркою в лінійці звичайних зволожувачів повітря названа модельAir-O-Swiss E2441. У новоспеченому пристрої Air-O-Swiss E2441 як система, так і дизайн зволожувача повітря продумані так, ніби не містять жодної зайвої подробиці. Air-O-Swiss E2441 діє за принципом природного прохолодного випаровування. При заповненні пристрою водою поплавковий вимикач піднімається разом з рівнем води. Як скоро резервуар наповнений по найбільшого значення, накінечник поплавка накриває приймальню горловину приладу. Бактерицидний зволожуючий фільтр вбирає воду. За рахунок капілярного результату фільтр безперервно розташовуватися в зволоженому стані. Вентилятор проганяє посушливе повітря через випарні складові, і з пристрою повітря значить вже зволожене. Завдяки наданню повітрю відповідного спрямування постійне зволоження можна допомагати при будь-якому рівні води. Тому пристосування гарантує кращу вологість повітря в відсутності доп пристроїв управління. Даний пристрій - модель 2008/2009 року - вже встиг дістати вищу нагороду в області індустріального дизайну - інтернаціональну премію Reddot Design Award 2008. Він досконалий ніяк не тільки всередині, а й зовні, - і по тих, і по зовнішньому виконанню.

Тиша в дитячій

Щоб малюка нічого не турбувало під час сну, батьки намагаються вимкнути всі потрібні і непотрібні прилади, завісити вікна світлонепроникними шторами, розмовляти пошепки і бродити в самих м'яких тапочках, неможливо творячи доп гуркіт. Щоб ніяк не порушити тиху атмосферу, не варто виключати «мийку повітря» або ж звичайний зволожувач, елементарно переведіть її роботу на нічний режим. Прилади з високою відповідальністю стануть підтримувати здоровий мікроклімат в тому числі і вночі. При апараті нічного режиму рівень шуму, видаваний роботою пристрою, стане нижче 25 дБ, тобто тихіше, ніж цокає годинник.