Boneco для охорони здоров'я сім'ї та будинку

Boneco для охорони здоров'я сім'ї та будинку

Кожна людина має право жити в умовах сприятливого для його здоров'я клімату. Саме так, маємо право. Однак, інтенсивний ритм життя міст, постійна зайнятість людей в офісі, на промислових підприємствах відбирає це саме право - бути здоровими. Чому?

Вплив навколишнього середовища на наше здоров'я

Погіршення екологічних умов, в тому числі глобальне потепління, хімічне і радіаційне забруднення атмосфери, зміна клімату, в кінцевому рахунку, позначаються на здоров'ї людей, що неодноразово і досить авторитетно підтверджувалося в документах Всесвітньої Організації Охорони здоров'я. Зростання інфекційних і соматичних захворювань, зниження тривалості життя, а також негативні тенденції щодо цілої низки інших медико-статистичних показників наочно свідчать про актуальність даної проблеми.

З іншого боку конкретну людину хвилюють конкретні проблеми: треба встигнути полити город, закінчити ремонт квартири, влаштувати дитину в школу і безліч інших подібних завдань, які не можуть бути відкладені на місяць або навіть тиждень. Тому, гнані повсякденними турботами, ми в кращому випадку прослухаємо зведення погоди. Причому, завдяки сформованому стереотипу наша увага, як правило, прикута до таких показників як температура, атмосферний фронт, а останнім часом - сонячна активність і відповідно магнітний фон, який може виявитися «слабо обуреним» або навіть «обуреним» і тоді ми дружно слідуючи «відповідальним» рекомендацій, хапаємося за валідол або сумлінно починаємо вимірювати артеріальний тиск. В кінці дня або тижня ми, нарікаючи на все і вся, з почуттям глибокого розуміння питання переконуємо, в першу чергу, самих себе, що стали неймовірно метеочутливими. Потрібно визнати, що у переважної більшості людей немає відповіді на питання: «як допомогти організму впоратися з цією метеочутливість?». Але будь-яке, нехай навіть незначне, чергове завдання дозволяє із завидною легкістю забути про цю проблему.

На жаль, за рамками нашої уваги залишається такий найважливіший показник як вологість, в якому, і треба віддати їм належне, співробітники гідрометеоцентру, регулярно інформують населення.

Відносна вологість - абсолютна необхідність, але в яких межах?

Класифікацію відносної вологості повітря для гігієнічних цілей в цілому можна представити таким чином:

  • 20% і нижче - небезпечно низька;
  • 30-40% — низька;
  • 40-55% — оптимальна;
  • 60-65% — підвищена;
  • 70-75% — висока;
  • 80% і вище - небезпечно висока.

20% і нижче - саме такий рівень вологості в наших будинках, коли починає працювати центральне опалення. Якщо продовжувати не звертати увагу на екологію наших будинків, проблеми зі здоров'ям досягнуть критичної позначки. Однак, рішення поруч: в технологіях швейцарських зволожувачів повітря Boneco і Air-O-Swiss.

Рішення поруч: зволожувачі повітря Boneco і Air-O-Swiss

Розвиток сучасних технологій дозволяє сьогодні більш простими способами принципово зменшити «шкідливе» навантаження на організм. Творець зволожувачів повітря Boneco і Air-O-Swiss, швейцарська компанія Plaston, активніше всіх стала вирішувати проблему неякісного повітря в житлових приміщеннях.

Формулу здоров'я вирішують кліматичні прилади, які ефективно зволожують і очищають повітря в житлових та інших приміщеннях, де людина проводить велику кількість часу. Яким чином настільки компактні прилади виправляють якість повітря?

«Миття повітря» (Air-O-Swiss 2055 / 2005D, Air-O-Swiss 1355N) поєднує в собі функції зволоження і очищення (аналогічно очищенню повітря після дощу в природі). При використанні «мийки повітря» відсутня необхідність в додаткових аксесуарах і витратних елементах. Інноваційну систему знезараження води забезпечує іонізуючий срібний стрижень Ionic Silver Stick. Коментарі з приводу використання срібла зайві, так як багатовіковий досвід свідчить про особливі властивості цього металу. Їх основним конструктивним елементом є барабан з швидко обертових вертикально розташованих дисків, що мають ребристу поверхню і своєю нижньою частиною занурених у воду. Повітря, що нагнітається вентилятором, обдуває вологі диски і забирає з собою молекули води, а частки пилу залишаються на дисках і змиваються в піддон. Час від часу диски потрібно знімати і мити в звичайній посудомийній машині.

Кліматичний комплекс (Air-O-Swiss 2071) забезпечує повне очищення повітря (пил, тютюновий дим, шкідливі гази) завдяки багатоступеневій системі фільтрів (HEPA-фільтр, антибактеріальний і вугільний фільтри), а також створює і підтримує оптимальну вологість у приміщенні. Передбачена і функція ароматизації.

На сьогоднішній день вже в десятках наукових дослідженнях доведена ефективність ароматерапії як методі активної профілактики і реабілітації різних захворювань. Зокрема, в дисертаційній роботі доктора Вахов С.Л. (2004) показана висока ефективність Аромафітотерапія і аероіонотерапії в профілактиці гострих респіраторних захворювань у дітей. На жаль, дані методи застосовуються тільки в спеціальних медичних і санаторно-курортних установах. Наявність же в кліматичному комплексі, «мийках повітря», парових і в традиційних зволожувачах функції ароматизації можуть значно розширити наші можливості для проведення відновного і реабілітаційного лікування безпосередньо в домашніх умовах.

Традиційні зволожувачі (Air-O-Swiss E2441, Air-O-Swiss 2251, Air-O-Swiss / 2241) працюють за принципом природного, саморегульованого випаровування. Автоматично підтримують комфортну вологість без додаткових пристроїв контролю.

Парові зволожувачі (Boneco 2031) використовують принцип кип'ятіння води, видаючи гігієнічно чистий пар. Прилади можна використовувати для інгаляції та ароматерапії. Також ідеальне рішення для оранжерей і зимових садів. Надійні та прості в в експлуатації. Автоматично відключаються при відсутності води.

Ультразвукові зволожувачі (Boneco 7131, Boneco 7136, Boneco 7133, Boneco 7135, Air-O-Swiss U7142, Air-O-Swiss U7146) використовують найпередовіші технології зволоження повітря, дрібно дисперсійне аерозольне розпилення води («ефект туману»). Забезпечені системами контролю вологості і інтенсивності випаровування. Можливість роботи зі звичайною водопровідною водою завдяки картриджу для пом'якшення води. Абсолютно безшумні.

Може здатися, що для формули здоров'я всієї родини швейцарська компанія Plaston створила занадто великий набір даних (в нашому випадку - це широкий модельний ряд). Але ж перед нами і чимало завдань: здоров'я дітей, батьків; створення сприятливого клімату для кімнатних рослин; збереження дерев'яних меблів і паркету. І багато-багато об'єктів, яким так потрібні здорові кліматичні умови.